Ontspannen naast en op je paard

Hoi hoi!

Hartstikke leuk dat je wilt meedoen aan de online masterclass "4 Stappen naar Ontspanning naast en op je Paard"! Als je hieronder je gegevens achterlaat en aangeeft op welke datum je wilt meedoen, stuur ik je de week voor de masterclass een persoonlijke uitnodiging via de mail.

Als je dat wil, krijg je daarnaast gemiddeld 1 keer per week (tenzij ik iets belangrijks te melden heb) inspiratie voor jou en je Very Important Horse(s) in je inbox.

Tot gauw!

Hartelijke groet,
Hester Stasse, Very Important Horse - Betrouwbaar partnerschap met je paard en jezelf

PS: Als je hester@veryimportanthorse.com toevoegt aan je Contacten, weet je zeker dat je de bevestigingsmail ontvangt. Anders zou het namelijk kunnen dat die mail in je ongewenste berichten/spam terechtkomt. Mocht je binnen een uur na aanmelding nog niets ontvangen hebben, kijk daar dan even. Is er toch iets misgegaan, laat het mij dan weten en ik zorg ervoor dat je alsnog aangemeld wordt.
* geeft verplicht aan
Vul in of je op 1 of 6 mei mee wilt doen

Ik geef Very Important Horse toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het toesturen van een uitnodiging voor de online masterclass en - als ik dat heb aangegeven - het regelmatig sturen van inspiratie via de mail. Ik weet dat ik mijn toestemming op elk willekeurig moment weer kan intrekken. Op deze manier wil ik iets van Very Important Horse horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp